zoeten brol
elken dag wa zoeten brol
en s'avonds komt het langst u hol
iedereen word ervan dik
behalve ik
ik kan blijven eten
dat wordt dan omgezet in scheten
slagroom,chips... het gaat er allemaal in
soms komt het er allemaal uit langs het gat boven mijn kin
(de mond)