Zoals je naar me kijkt
Je hebt mijn leven verrijkt
Je doet zoals je bent
Je bent een fijne vent
Mijn hart klopt voor jou
Dat wist ik al gauw
Wij leerde elkaar kennen
Moest eerst weer even aan je wennen
Jij bent mijn alles mijn lief
Niemand weet dat beter als jij
Ben daarmee heel blij