pijn
voel ik in mijn lichaam
een steek
voel ik in mijn hart
keer op keer
pak ik dat mes
en snij,
steeds dieper,
steeds vaker
het doet geen pijn meer
zwart voor mijn ogen
geen toekomst meer
ik wil niet meer
het leven heeft geen zin
alles zit tegen
dan maar het mes
keer op keer
ik snij mezelf
telkens weer
in mijn benen
in mijn armen
ik wil een keer
perongeluk op de verkeerde plek
en dan heb ik rust
geen gezeur
eindelijk rust
maar ik durf het niet
het doet nu geen pijn meer
mijn leven is 1 groot zwart gat
ik zie geen licht meer
elke keer
pak ik dat mes weer