ik wil niet meer leven
ik kan en wil nix meer geven
voor mij hoeft et allemaal niet meer
iedereen gaat altijd tegen MIJ tekeer
ik zit volgens iedereen altijd fout
maar mij laat het nu allemaal gewoon koud
ik wil het niet meer ik kan het niet aan
dus iedereen moet nu voortaan zonder mij verder gaan.