jij bent men wereld
ik hou van je
ik heb je nodig
ik krijg je niet uit men gedachten
ik weet niet wat nog te verwachten
is verliefd zijn dit
want dan wil ik het nooit meer zijn
want ik kan alleen maar naar je kijken
je staat op een meter van me af
toch ben je onbereikbaar