De omwenteling komt met rasse schreden dichterbij
Het is nog niet te laat totdat de noodklokken gaan luiden
De wind trekt langzaam aan vanuit het zuiden
het zal gaan gebeuren bij nacht en ontij
De messen worden geslepen, de spanning neemt voelbaar toe
De revolutie zal zich langzaam aan gaan voltrekken
en komt razendsnel dichterbij, dan zal iedereen het ontdekken
Ik moet de veroorzaker zijn, maar ik weet nog niet hoe
Binnenkort zal ik bevrijd zijn van mijn drukkende eenzaamheid
Dan zal ik mijn gevoelens kunnen delen, alles wordt verleden tijd
Jou zal ik laten kronen tot meisje van mijn dromen
Het verlegen muurbloempje zal zich ontpoppen in een krachtige roos
Ik word voor mijn toekomstige aanbidsters weergaloos
Niemand zal mij ooit nog vergeten, als het zover zal komen