Verstikt in emoties
Bedwelmd door angsten
Werd ik overvallen door de chaos diep in mij
Werd ik gevangen door eenzaamheid
Gijzelde stille tranen mijn hart
Terwijl muren steeds hoger rondom mij klommen
Werd ik achtervolgd door gedachten aan jou
Mijn wereld stond stil
En de tijd kroop tergend traag voorbij
Nu, voorzichtig mijzelf weer overgegeven
Voorzichtig begonnen we samen opnieuw
Mijn verloren geluk heb ik nu hervonden
Als in een droom waar geen eind aan komt
Maar het is geen droom
Het is een verbondenheid
Die we allebei voelen……….
Alsof ze nooit is weggeweest.........:)