De wereld draait zo snel
kan niet sneller rennen dan tijd
Ik red het uiteindelijk wel
raak onderweg alleen veel kwijt
Ik tol om mijn eigen as
wil teveel doelen bereiken
Maar het werkt beter pas voor pas
en door zijstraten te ontwijken
Ben doodop van al dat zoeken
want het lukt me niet om te vinden
Ik heb gekeken in alle hoeken
maar niks heeft me kunnen binden
Ben dus naar de zoektocht
in mezelf begonnen
Want wat ik ook daar buiten zocht..
ik heb nog niks gewonnen
Zal van binnen moeten speuren
naar wat ik zocht daar buiten
Binnenin me openen alle deuren
die mijn zoektocht zullen sluiten