Alweer..
Ik wil je geen pijn doen,
maar ik heb het weer gedaan.
Ik voel me zo ellendig net als toen,
maar deze keer was het bijna mis gegaan.
Alsjeblieft, schreeuw niet,
Wees niet boos.
Ik heb je nodig of zie je dat niet?
Ik voel me verdrietig, zo hopeloos.
Ik begrijp het niet,
Alsjeblieft zeg me waarom?
Ik hou van je ondanks mijn verdriet,
Maar ik wil gewoon gaan ook al klinkt dit stom.
Nu haat je me waarschijnlijk,
Omdat ik je ongerust maak,
Maar ik haat mezelf ook, het is zo pijnlijk
Het spijt me ik kan het niet meer, het gebeurd gewoon te vaak...
*Zucht..*