schaakmat geen weg meer terug !!
liefde is prachtig , liefde is mooi
maar soms lijd je je leven in 1 grote kooi
liefde kan pijn doen en je hart verscheuren
maar ja het moet is een keer gebeuren
mijn hart doet pijn
ik vraag me af zou hij nou echt boos op me zijn ?
ik huil ik huil dagen lang
hij zegd niks tegen me dat maakt me bang
het enige wat ik wil is een kus en een arm om mij heen
ik wil iemand die om mij geeft maar er is niemand geen 1
vrienden heb ik bijna niet
het was me beste vriendin die mij verliet
populair dat wou ze zijn
inplaats van begrip een leven vol gein
ik sta nu schaakmat kan geen kant meer op behalve rechtdoor
dus ik doe me best en ga er voor
melissa