Afscheid van groep 8!!
Al weer 3 jaar geleden.
Dat ik heel de klas moes afscheid nemen
al weer drie jaar,
dat is zo ontzettend raar.
Ik mis ze zo ontzettend veel.
van mij waren ze een deel.
Ze waren bijzonder voor mij.
Die hele klas maakte mij gelukkig en weer blij.
nu zijn we uit elkaar.
en dat voelt zo naar.
die dagen worden grauw.
Maar ik blijf ze altijd trouw.
het was eigenlijk een groepje, waar mee ik om ging.
Zij waren voor mij de king.
Soms zie ik ze nog wel is.
En dan ben ik blij en weer vris.
Vris van die gezichten weer te zien.
Dan tel ik rustig tot 10.
om ze niet vergeten,
en later een afspraak te maken om weer met ze te keten.
laatst waren er een paar op mijn verjaardag.
Iedereen weer blij met een vrolijke lach.
het was zo ontzettend gezellig en leuk.
we lagen om de seconde in een deuk.
maar nu mis ik ze weer.
dan denk ik gauw aan die ene keer.
het is al weer 3 jaar geleden.
Dat ik van die lieve kinderen afscheid moes nemen
maar lieve mensen, ik vergeet jullie egt nooit meer.
ik dnk als maar dag en nacht aan jullie keer op keer.
IK HOU VAN JULLIE!!
Dit heb ik voor: Mitchell, Maaikuh, Sven, jamie, shannah, Daisy, Esther, Michael en michiel geschreven. Ze zijn egt alles voor mij.
Maaike is nog altijd mijn beste vrieddin.
Michael daisy esther zie ik nog op sgool. en de rest zie ik nog wel is. IK hou zo van jullie en ben zuper blij met jullii ik wil jullie nooit meer kwijt!!!!