geen tijd voor dit
geen tijd voor dat
zo zonde
altijd maar verward
altijd zie je alles zwart
zo zonde
nooit geen zin
nooit geen geld
nooit geen vriendin
te vaak gehuild
zo zonde
je moet een keer stoppen met die onzin
het heeft allemaal geen zin
denk aan je zelf en maak er wat van
misschien dat ik je op een dag zie en kan zeggen je bent de man
het is zo zonde van je leven
je kan meer
je bent meer
zie het nou een keer