Het Leven Ontleed
Ach, het leven is zo verwarrend
Ik snap er niets meer van
het is zo heerlijk sarrend
Ik weet dat ik het niet veranderen kan
Het kwetst me soms
met stomme verliefdheid
Het doet echt pijn...
Het snijdt
Ach, het leven is gecompliceerd
Kun jij het nog verstaan?
Het schrijnt, het bezeert
Kon het maar eventjes, voor een moment weggaan...
Ach, het leven is dom
Maar onnodig helemaal niet
Moest iemand het plots verliezen
Zou ik sterven van verdriet.