Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
OORLOG
Grote mensen aan de macht
Een greep naar geld
Of "gewoon" liefde voor geweld
Een plan bedacht
Nooit aan de ontschuldigen gedacht
Een traan over een moeders wang
Haar kind op haar schoot
Iedere seconde bang
Want er gaan mensen dood
Grote mensen hebben wensen
Een grootse visie
Niet denkend aan de mensen
Maar we schieten met precisie
Drommen mensen verlaten hun land
Alles achter gelaten
Dode mensen aan de kant
De oorlog zal niet stoppen
Nee doden zal niet baten
Reacties op dit gedicht
RapMetal vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
pramodah
:
Vrijdag, juni 22, 2001 09:01
een moi gedicht over de slechte kant van het mendDOM......
liefs pramodah
Sandra B
:
Vrijdag, juni 22, 2001 08:13
weer een mooie hoor!
Over dit gedicht
Auteur:
RapMetal
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
22 juni 2001
Thema's:
[Dood]
[Toekomst]
[Onzekerheid]