Waarom steek je niet direct een mes in mijn rug,
in plaats van je als een judas te gedragen.
Ik ben er altijd voor je geweest.
Bij je klachten of je vragen.
Je noemt jezelf mijn broer,
dat vind ik teveel eer.
Je belazert en bedonderd me,
kwetst me keer op keer.
Alles wat je zegt,
zeg je om mij te irriteren.
Alles wat je doet,
doe je om mij te kleineren.
Wat heb ik jou ooit aangedaan,
dat je zulke dingen zegt.
Je lacht om mijn verdriet,
Wat geeft jou verdomme dat recht!
De verhalen die je vertelt,
zijn meestal wel gelogen.
Een ieder die met jou in aanraking komt,
word door jou bedrogen.
Ik zet je uit mijn leven,
je bestaat niet meer voor mij.
Dag zogenaamde broer,
deze eer behoort aan MIJ!