Zonder lijnen schrijf ik hier
op wit papier
wat ik allemaal vind
en niet gevonden heb.
En blind doorzoek ik de kasten
die in de gangen van mijn geest staan,
als een ezel draag ik mijn lasten.
En wat ik ooit gevonden heb,
een beer, een pen, een blik
stop ik diep weg
En alleen ik kan eraan,
want van mij is mezelf
tenzij ik het wil delen.