Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Remembrances within
With your big green eyes
staring trough the window
You’re reminding me our story about
College day’s
The drinks at night..
Meantime we filled with sitting
Next to each other..
The day I Photo craved your shoe
While you took one step behind..
And every morning you agreed
That we were complied..
You’re teaching me romance and stuff
So we kissed and smelled roses..
I tried to caught a glimpse of your gold locks
But you painted your hair..
~and also your senses~
You throw away your conscience
You painted your life..
With the wrong half of quality
Coloured pencils
Drying this story from making
..the day’s of my life..
Reacties op dit gedicht
Tershi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Godsend
:
Vrijdag, november 12, 2004 12:18
agree with tim...
Tim Mooij
:
Zondag, oktober 31, 2004 17:03
zo... :| mooie, sad maar wel mooi
doeg
T
Over dit gedicht
Auteur:
Tershi
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
31 oktober 2004
Thema's:
[Verwarring]
[JIJ]
[Poezie]