waarom doe ik het altijd fout,
wat heb ik misdaan,
pa je bent verandert,
sinds mam ziek is,
waarom reageer je dat op mij af,
ik wil niet elke dag,
met tranen in slaap vallen,
ik voel me net grof vuil,
zo van ik moet je niet meer,
steeds weer ruzie,
ik wil dit niet meer,
elke keer weer,
denken van ik doe niks goed,
waarom meot ik zo bestaan,
ik wil het je vragen,
maar ben bang,
voor een fixe ruzie,
bang voor je geschreeuw,
waarom moet het zo,
het is niet leuk om zo,
met mij leven verder te gaan...
hopenloos meisje