Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Alles
alles kwijtraken,
door je gedachte
alles verliezen,
door iets wat je zegt
opzich zijn het maar woorden
zonder betekenis of kennis
terwijl zoiets je heel diep kan raken
en zo is het nou nooit bedoeld
Over dit gedicht
Auteur:
T_girl
Gecontroleerd door:
Rep
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verwarring]
[Onzekerheid]
[Eenzaamheid]