Ik hoor nog je lach
toen ik je laatst zag
Het lukt je niet is wat je zei
het niet geloven in mij
Ik ga *** het tegenovergestelde bewijzen
Ik zal je excuses gaan opeisen
De opleiding zal ik alvast nemen
al kom ik in problemen!
Wacht maar af pa lief
jouw beeld is langer niet meer objectief
Ik ga helemaal ervoor
Geef nu aan mn woord gehoor!
Raira: | Maandag, november 01, 2004 09:44 |
zo te zien heeft je vader bereikt wat hij wilde bereiken je gaat je bewijzen liefs raira |
|