Ik wil in jou geloven..,
In alles wat je doet.
Wil al je stappen volgen..,
Ook al lopen we soms niet goed.
Wil naast je staan in je keuzes..,
Alleen doen ze soms zo pijn.
Omdat ik op alle fronten jou steunen wil..,
Door eerlijk tegen jou te zijn.
Mijn woorden zijn soms hard..,
en Ongewild kwetsen ze jou.
Maar alles wat ik doe of zeg..,
Komt voort omdat...
Ik Oneindig veel van jou Hou.