Waarom moeten ze me hierop pakken,
waarom laten ze me niet met wat anders zakken,
Waarom al die leugens
waarom al die pijn,
waarom moet mijn leven nu toch echt zo zijn!
Eindelijk een beetje geluk,
De afgelopen maand ken echt niet meer stuk,
Nu gaan ze roddelen over mij,
als ik langs loop zeggen ze ja zei,
Een beetje lopen stoken,
dat is wat ze doen,
ze weten dat ze me hier op kunnen pakken,
dat is de reden dat ze het doen,
maar ik hou wel van me schatje
het maakt niet uit wat jullie zegge,
Ik hoop dat hij het niet gaat geloven,
krijg nu al tranen in me ogen,
Nee het mag niet over zijn,
dat doet me hart zo'n pijn!!
schatje het is echt niet zo
ik hou wel van je (K)