De pijn door jou,
Omdat ik nog steeds van je hou.
De pijn gaat maar door,
Sinds ik je verloor.
De knal dat je verdween,
Zomaar uit mijn leven.
Onze vriendschap was te kort,
Die lange tijd leek maar even.
Ik mis je zo enorm,
Ik mis je en heb verdriet.
Toch zie ik je elke dag,
Maar mij zien doe je niet.
Voor jou besta ik niet,
Aan jou denk ik elke dag.
Alleen nog maar pijn en verdriet,
Nooit meer die mooie lach.
Mensen die om me geven heb ik al,
Maar is dat ook maar voor even.
Of verdwijnen hun ook in dat dal,
Verdwijnen hun ook uit mijn leven.
Of blijven ze vechten zoals ik voor jou,
Niets liever zou ik willen dat ik hun nu wel vertrouw.
Toch doe ik dat niet,
Door jou, door jou.
Blijf uit mijn leven,
Blijf uit mijn hoofd.
Voor mij is het over,
Ik heb de vonk gedoofd.
Gaat het ooit over,
De gedachte aan jou.
Gaat het ooit over,
Hoeveel ik van je hou.
Waarom beheers je mij leven zoveel,
Laat me met rust.
Grijp niet naar mijn keel,
Laat me met rust.
Het word me te veel.
Ik mis je zo enorm,
Ik mis je zoveel.
Ik moet verder,
Verder naar het volgende onderdeel.