Vanmorgen lag er een briefje voor me klaar
Met nog slaperige ogen zat het te lezen daar
Ik moest je vandaag op je werk bellen
want je moest me iets vertellen
Dus toen ik uit school kwam belde ik je meteen
ik moest voor jou ergens heen
Ik vertelde ook maar over hoe school was gegaan
wat voor onzin we vandaag weer hebben gedaan
We hebben eventjes gepraat met elkaar
terwijl ik hier zat en jij op je werk daar
Een onzinnig gesprek, maar toch heel fijn
ik wou dat we vaker samen konden zijn
Je moest weer aan het werk na je me alles had uitgelegd
toen zei ik iets wat ik nooit zomaar heb gezegd
Ik weet niet hoe het ineens kwam
maar ik zei en meende het; "Ik hou van je, mam"
*Mam, na alles wat er met Ivo is gebeurd, wil ik je niet teleurstellen en ik zeg nooit zomaar dat ik van je hou, meestal uit een grapje of op een kaart, maar mam, ik hou echt van je en ik ben blij dat ik het vandaag heb gezegd, ik hoop dat je het weet, mam*