wat is er gebeurt?
de dood dringt dieper tot me heen
voor sterven ben ik niet bang
de vrees van iedereen is alleen
de verdriet
de pijn
de kwaadheid
en nu een vriend zijn vader
zijn ogen spreken geen warmte
een leegte als ik hem zie
aanspreken heb ik gedaan
maar tog komt ie met zijn gevoelens alleen te staan
met drank probeert hij het te vergeten
maar in zijn ogen verandert niets
alleen maar de leegte
en het verlies
kan ik hem nog redden?
probeeren zal ik doen
maar nog steeds geen glim
alleen maar leegte in zijn ogen...