Zullen we ooit nog samen zijn is de vraag die in me hoofd blijf hangen
zal je me ooit geloven als k dat zeg
dat k bid en voor je vecht
samen staan we sterk in het leven
dat komt door de liefde die je me hebt gegeven
en dan zou k nooit meer van me leven vergeten
ook al kom je niet bij me terug
‘k blijf toch van je houden tot me laatste zucht