Mijn hart doet pijn,
Omdat ik niet bij jou kan zijn.
Mijn beste vriend,
Iemand die het allerbeste verdient…
Kan ik diegene zijn,
Die je doet vergeten al je pijn?
Zulk een lange tijd kennen we elkaar,
En nooit werden we een paar.
Onze vriendschap was te puur en oprecht
Om te eindigen in een gevecht.
Maar wie weet komt dat gevecht wel ooit,
Zeg nooit nooit……
We hebben dit nooit een kans gegeven,
Omdat onze vriendschap boven alles is verheven.
We deden elkaar nooit pijn,
En doen niets liever dan samenzijn.
Is onze vriendschap verandert in iets meer misschien,
Zonder dat we dit zelf hebben gezien?
Moet telkens denken aan die ene keer,
Het was net dat beetje meer…..
We moeten eens dringend praten,
Want zo kunnen we dit niet laten.
Zie je me graag of niet,
Of doen we elkaar alleen maar verdriet?
Nee dit kan niet zijn,
Ik kan niet leven met deze twijfel en pijn.
Kunnen we elkaar gelukkig maken,
Of moeten we het bij vriendschap laten?
Mijn beste vriend onze vriendschap is te mooi en oprecht,
Om te laten eindigen in een gevecht.
Je beste vriendin……