De avond valt de straat is donker, licht weerkaatst op het venster
Aan de overkant
Zelfs de kerktoren straalt niet uit wat het deed op andere dagen
Als een plaats in de nacht waar je niet welkom bent
De onverlichte steeg bijna stof
Geabsorbeerd zelfs onbeduidend
Als plots een licht je doet verblinden
Hey de buren zijn ook weer thuis
A31oktober2004