typisch ik...
verliefd worde op het onbereikbare...
zoals altijd!
maar nu is hij pas echt onbereikbaar...
hoe kan ik nu verliefd worde via chat ???
aaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrgggghhhhhhhh !!!
ik weet ni eens of je alles meent wat je zegt...
ik zie je zooooooooo... graag!
maar dit kan zo niet meer...
ik moet het tegenhouden!
vechten tegen m'n gevoelens...
alles wat ik wil zeggen,
zeg jij...
alles wat jij wil zeggen,
zeg ik...
er is iets tss ons...
iets waar ik niet aan kan weerstaan!
iets wat het NOG harder maakt om je te vergeten...
toch zeker van de chat en van MSN
't is beter zo...
'k ga je ongelofelijk hard missen!!!
maar dit kan ik niet langer aan...
Love U ...
but I don't want to ...