ik neem in me op de geur van de zee
ik mijmer weg,mijn gedachten zeggen neem me mee
ik voel de wind suizen langs mijn gezicht
ik voel me zweven ik voel me licht
langzaam open ik mijn ogen en kijk
zoveel impulsen wat voel ik mij toch rijk
het water komt tot rust op het strand
bij mijn voeten
alsof het mij in alle rust wil begroeten
ik sluit mijn ogen weer en hoor de golven komen
en gaan
in gedachten drijf ik mee
met moeite kan ik op twee benen blijven staan
ik voel me èèn en ben compleet
waarom?
net als de zee drijf ik soms al kabbelend mee
en soms als de zee opkomt in de vloed
voel ik dat ik ook zo ik kan ook zo kan bruisen
en alles komt dan wel goed
en net als de zee overgaat in de lage stand
zo neem ik ook vaak een rustpunt bij de hand
met eb blijft het water kabbelen en leven
net zoals ik een rustpunt doe beleven
je bent voor mij een spiegel en weet
dat je vele kanten kent
alsof je ook een persoon met karakter bent