ik weet dat je me niet moet
je zegt geen woord tegen mij
enkel als het is om me belachelijk te maken,
om me voor schut te zetten voor gans de familie
ik beteken niks voor jou!
je hebt zelfs is gezegd dat je denkt dat ik je dochter niet ben
mijn broer is alles voor u!
slim,knap,de perfecte student,...
alles waar jij naar opkijkt
en waar jij niet tegen durft ingaan
je denkt dat je alles weet van mij
je denkt zelfs dat je weet hoe ik denk!
maar dan zijt ge toch wel effe verkeerd!
ge weet juist niks!
ge kent u eigen dochtre van haar noch pluim
en je doet er ook geen moeite voor...
't enige wat je kan is m'n leven verpesten
dit is misschien grof...
maar zo voelt het aan!
ik ben er zwaar onderdoor aan't gaan...
maar jij merkt niks
en duwt me gewoon nog verder de put in
niet met woorden,
want praten doe je niet tegen mij!
maar met daden...
er blijven maar 3 woorden over voor jou:
IK HAAT U !!!