Je tedere lippen
zijn zo zoet
Als ik je zoen laat ik me helemaal gaan
Ben van de wereld
Ik ben bij jou
Wij samen
Dat kan ik wel beamen
De wereld gaat maar door en door
Wij samen gaan ervoor
Jij bent mijn held
Door dag en dauw
Ik zoen je
Want ik ben verliefd op jou