Leedvermaak... deel 2
Leedvermaak.... het 2e deel
Vers van de pers.. heel actueel
Nu ben ik echt te grazen genomen
Want er zijn een zooitje bulten bijgekomen
Maar dit keer niet op mijn kop
Omdat ik die zou hebben gestoten
Nee... nu komt er een schepje bovenop
Want een mug heeft met me lopen kloten
Toen ik naar bed ging had ik niks gehoord
Anders was ie inmiddels allang vermoord
Ik ben van top tot teen gestoken
Die is heel de nacht bezig geweest.. onafgebroken
Al had ik nou onder het dekbed gelegen
Dan hield dat tenminste nog wat steken tegen
Maar ja.. in mijn kamer was het zo benauwd
Dus die had ik al snel van me af gedouwd
Om wat ik nu vertel zullen jullie wel gaan jolen
Ze heeft namelijk heel wat bloed van me gestolen
Mijn armen, benen, rug en zelfs mijn kont
Ik denk dat die mug mij wel lekker vond
Op de meest vervelende en irriterende plekken
Heb ik nu van die grote ronde rode vlekken
Maar het ergste is dat dat mormol nu nog leeft
Dus ik rust niet eerder...voor ie aan mijn muur kleeft........
Richard
- 24 juni 2001 -