Mijn hart nu echt helemaal kapot,
Vreugdeloos en leeg,
Voor alles en iedereen op slot,
Waarom nou?
Gewoon vrienden blijven?
Een geen goed iedee,
Mijn liefde voor jou kan ik niet afschrijven,
Ik zou zo graag de reden willen weten,
Mijn leven zo zinloos zonder jou,
Liefde is vervangen door verdriet,
Het kan je niks schelen dat ik van je hou,
Ik kan niet verder zonder jou,
Je woorden zo doelgericht,
Je wilt mij niet eens een kans geven,
Tranen rollen over mijn gezicht,
Wat heb ik fout gedaan?
Alsjeblieft, Cor, vertel het mij,
Wat er fout gegaan,
Is het iets wat ik deed of zei?
HET SPIJT ME!
Waarom schrijf ik dit gedicht?
Je leest hem toch niet,
Ik weet zeker dat het aan mij ligt,
Je zal me vast haten…
Geef me alsjeblieft nog een kans, ik hou zo ontzettend veel van je!