Deur van het verleden
bestookt met kwetsende woorden
zinspelen van een donkere nacht
dat gebroken tranen met zich meebracht
het ontnam me al mijn kracht
verloren in de beledigende zinnen
was ik totaal verward
waar moet ik mee beginnen
het is het lot wat mij weer tart
ik vertrouw op betere tijden
sluit de deur van het verleden
kwetsende woorden nu vermijden
er is geen tijd meer dat ik zal lijden
Met dank aan: druppeltje, Butterfly, fox_bert, Rian, Fri..., cora68, en Boudaatje