Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
M......
Vergeet me niet
Wat je mij hebt aangedaan
Doet me veel verdriet
Ik ben nu van de baan
Jij ging vreemd
Jij hebt me mijn vertrouwen
in een vriend ontnomen
M'n tranen stromen
Ik heb het zien aankomen
Maar ik wilde over je blijven dromen
Ik voelde me over ons onzeker
Al lange tijd
Nu ben ik je kwijt
Het ging te snel
Dat wist jij heus wel
Je had ...... nog niet verwerkt
Had dat nu maar eerst gedaan
Dan was het nu niet zo met ons gegaan
Hoe kon ik je vertrouwen
Jij was altijd verliefd
terwijl je een vriendin had
op een ander
Ik wilde dat je veranderde
Maar dat deed je niet
Ik was heel onzeker
al lange tijd
nu ben ik je kwijt
Nu kan ik niemand meer vertrouwen
Je wist wat ik had meegemaakt
Maar daar kon jij geen rekening mee houden
M'n verliefdheid was al snel over
Maar ik wilde het zijn
en toch doet het me nu pijn
Je denkt nu zeker dat ik jalours ben
Heus niet
of juist wel
Dat hoort nu eenmaal bij het liefdesspel
Misschien kunnen we nog vrienden zijn
Dat lijkt me wel fijn
Maar dat duurt nog even
Over dit gedicht
Auteur:
Henrieke
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Eenzaamheid]
[Onzekerheid]