Je kleurt mijn dagen nu al 3jaar aan een stuk,
Ja; toen ik jou leerde kennen dompelde je me
meteen in het geluk,
Je bent een meisje met een hartje van goud,
Telkens ik je op cam zie straal je je warmte naar
me uit; je voelt nooit koud,
Soms mis ik jou ontzettend neig,
Dan wil ik bij je zijn; want in jou gezelschap voel
ik me werkelijk een prins te rijk,
Je bent ook natuurlijk niet zomaar een meisje,
Je bent altijd lief; supermooi en je geeft me tenminste ook nooit verwijten,
Met jou kan ik werkelijk over alles praten,
Met jou aan men zijde heb ik over niets te klagen,
Jij verstaat me ook als ik het even moeilijk heb,
Dan zet je me telkens met jou liefde terug
op de juiste weg,
Telkens ik in je ogen kijk zie ik je stralen,
Je hebt ook zo'n mooie ogen; gemaakt om in te verdrinken
en te verdwalen,
Mijn levensdoel is om jou zo gelukkig mogelijk te maken,
Want zonder jou zou heel men leven veranderen,
Je moet weten : niemand kan jou VERVANGEN,
Liefst nam ik je voor altijd in men armen,
Niemand verstaat me zoals jij; en daarom ben ik
ook zo mega gehecht aan jou,
Want jij bent 1 van de weinige die ik nog
voor 100% vertrouw,
Jij bent gewoon het meisje dat ik als men levend
hartje beschouw,
Je doet me zweven door gewoon maar naar me te kijken,
Je bent megea lief; magisch mooi; je valt met niets
of niemand te vergelijken,
Je betekent zo ontzettend veel voor mij,
Je maakt me met het kleinste dingetje mega blij,
Of het nu je lach; je knuffels of je ogen zijn,
Het liefst wil ik je gezelschap voor altijd dichtbij mij,
Want ik hou van jou zoals je bent,
Je bent gewoon een geweldige meisie maar dat klinkt je
waarschijnlijk na 3jaar in je oortjes al wel bekend,
Telkens ik je hartje draag voel ik je warme
gloed romdom mij,
Dan kan ik alles en iederaan aan want dat ben
je dichtbij mij,
Je bent mijn droommeisie en mijn godin,
Maar boven dit alles je hebt een plaats in
men hart diep binnenin!!!!!!!!!!!!!!!!!!