MOEDERS GEZANG
Schaapje schaapje heb je witte wol...
Alles zing ik uit volle borst
En niets is mij te dol
Slaap kindje slaap...
Dat is je favoriet
Als mijn valse noten, je tegenmoet komen
Zie ik dat je geniet
Het is iedere avond, hetzelfde ritueel
Moet ik alle liedjes zingen
En niets is je teveel
En ieder liedje, kan je uit je hoofd
Mag er niet ééntje overslaan
Heb het immers toch beloofd
Tot dat het laatste liedje is gekomen
Dan moet jij echt slaapies gaan doen
En lekker over de schaapjes dromen
En morgen doen we het gezellig weer
Ik moet er nu nog van genieten
Want strakkies wil je het niet meer