Ook al is een masker een wapen
Daarachter verscholen ligt de ware horizon
En al wil je je wapen steeds weer oprapen
Het zal je ooit niet meer lukken.. van dat wat je eens verborgen kon
De verborgen niet ziende gelaat
Is een boek... gesloten doch puur
Een fragiel weergegeven staat
Ook al is het nog zo'n versteende muur
Masker van facetten
Verankerd door pijn en verdriet
Om het inwendige te beletten
Hopend dat niemand de waarheid ziet
Doch eens op je pad
Heeft het masker verloren
Heeft het masker geen vat
In het zien, voelen en horen
~~~