Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mist-covered silence in the dark
I am aware of the fact that my head
is filled with something that pushes away my thoughts
I'm like a shadow in the night
a dreamy sort of doze
wherein
I do not so much as seem to walk
I glide
or
the scenery just passes me
misty air
with every breath I remind myself to take
I feel more alive
I am seriously doubting the assumption of my existence
because this seems too much like every dream I've ever seen
in this exhile to where dreams reside
I leave no moments bliss denied
misty air
night has fallen and I like it
silent am I
silent and alive
Reacties op dit gedicht
Cypher-punks vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
BloodElf
:
Vrijdag, november 05, 2004 17:58
Still the skin feels so fragilem, hé
Mooi man!
Over dit gedicht
Auteur:
Cypher-punks
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
05 november 2004
Thema's:
[IK]
[IK]
[IK]