je bent weg
uit mijn leven verdwenen
zoals ik al eerder uit jou leven weg was
je bent weg
niet meer in mijn hart
zoals ik al eerder uit de jouwe weg was
je bent weg
niet meer in m'n hoofd
ik leef m'n eigen leven weer, zonder jou
je bent weg
maar soms mis ik je
omdat we samen zo'n toffe tijd hadden
je bent weg
en daar huil ik soms om
omdat ik het na 4 jaar opeens alleen moet doen
je bent weg
uit mijn huis en leven
toch zie ik je in gedachten nog en praat tegen je
je bent weg
maar stiekem toch aanwezig
als een klein vlammetje tegen het duister ben je er
je bent weg
en dat was ook het beste
maar toch wou ik je even zeggen dat je te gek bent
je bent weg
en mij allang weer vergeten
maar ik jou niet en dat moet je toch even weten
je bent weg
maar mag me altijd bellen
als er wat is ben ik er voor je, zoals die 4 jaar lang
je bent weg
en terugkomen kan niet meer
maar je blijft voor mij speciaal, zoals geen ander
ookal is het nu al een tijd geleden dat het uitging
die 4 jaar samen ben ik nog niet vergeten
en als er wat is..
dan ben ik er voor je net zoals jij er die 4 jaar lang voor mij was..!