Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
schuldgevoel
waarom toch
waarom moest het zo zijn
waarom liet ik die bal nu vallen
waarom ben ik zo stom
waarom kan ik niets
goed doen
waarom dit alles?
ik wil normaal zijn
kwil geen stomme dingen meer doen
maar hoe doe je dat dan?
kben het zo beu
khaat mezelf
waarom moet ik hier nog zijn
alles doet toch zo'n pijn
k'maak jullie levens kapot
laat me gaan
kvoel me zo schuldig
over wat ik jullie heb aangedaan
Reacties op dit gedicht
rizie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Amira
:
Maandag, november 08, 2004 20:44
100000% mee akkoord.
Over dit gedicht
Auteur:
rizie
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
07 november 2004
Thema's:
[Verdriet]
[IK]
[Leven]