Jij bent zo anders,
Zo anders dan ik,
Zo mooi.
Het geeft niet,
Het maakt niet uit,
want jij, jij bent anders.
Anders dan de rest,
De rest is anders,
Het maakt niet uit,
Want ik hou van jou,
Een beetje anders dan van de rest,
Een beetje meer.
Want jij,
Jij bent zo anders,
Zo anders dan ik,
Zo mooi...