Bedrogen, voorgelogen
Ik ken je al lang
nooit was er een vuiltje aan de lucht
maar nu ben ik bang
waarom sloeg je op de vlucht?
Je hebt er nooit over gesproken
nooit gezegd hoe je je voelt
je hebt me gewoon gebroken
wie weet heb je het zo bedoeld
op die ene avond
heb je me niet alleen bedrogen
maar ook voorgelogen
zelfs toen ik voor je stond
Nu weet ik niet
hoe me te gedragen
Door al mijn verdriet
ben ik vergeten te vragen
WAAROM?