De betekenis van herinneringen
Iets opgeslagen uit het verleden
Reeds al meegemaakte dingen
In wat overkwam of wat werd vermeden
Herinneringen
Opgeslagen als een boek
Iets dat je niet meer zult vergeten
Ook de dingen waar je niet om vroeg
Gepaard met het fijne wat overkwam in je leven
Herinneringen
We dromen weg in dat wat we hebben meegemaakt
Dingen die men ervoer als leuk en gezellig, doch ook de inhoud van pijn
Alles in hetgeen je zo diep heeft geraakt
Zullen altijd tot jouw herinneringen opgeslagen zijn
~~~