Eindelijk..
Eindelijk weer eens geluk,
alle pijn vergeten,
Heb weer gelachen, dit keer niet mislukt.
Recht uit mijn hart niet bezeten.
Ik lachte weer van binnen,
net zoveel als van buiten.
Ik deed niet alsof, maar liet me zien,
ik kon mij gewoon, weer helemaal uiten.
Eindelijk voelde ik me weer vrij,
liefde, geluk en jij waar ik van hou.
Jij bent me heel erg dierbaar,
ik zou niet weten wat ik moet zonder jou.
Alle nare dingen even weggezet,
want jij liet me nu werkelijk zien
waar het leven uit bestaat,
dat ik ook geluk en liefde verdien.
En niet alleen die pijn,
die alles doet veranderen,
die overheerst en je kapot maakt,
maar dat er meer bestaat ook anderen.
Jij bracht mij het leven terug,
dat stukje is vervuld wat nog ontbrak,
wat de pijn wel kan overtreffen.
En dwars door het verdriet heen stak...
Dankje daarvoor...