Ik wil mijn ogen even sluiten, want ik ben vandaag zo moe
Van het vechten
Van het doorzetten
Van telkens opnieuw op een aangekondigde dag te moeten wachten
Ik wil mijn ogen even sluiten, want ik ben vandaag zo moe
Ik wil mijn ogen even sluiten want de onrust maakt me moe
Om alleen met hoop te leven
Om alweer mijn onherstellende pijnen niet te kunnen vergeten
Om alweer te mogen ontwaken, verdrietig, angstig en moe
Ik wil mijn ogen gewoon sluiten, want ik ben te moe
Ik vind het eng om zo'n dag weer doorheen te moeten gaan
En al kijkt de zon mij stralend aan
Ik wil alleen mijn ogen sluiten, want ik ben zo ontzettend moe
~~~