een wollen trui allang versleten
maar nog niet teniet gedaan
zinnen schrijven over iets
waar je gedachten niet naar gaan
stoepen tellen, hekken tikken
het heden zonder een verleden
niet scheuren nu, maar wrikken
waar zijn we, en met wie?
strubbelend, mijn bekentenis
mooier, dit raakt perfectie
zoals ik nu probeer te gaan
gaat het ongetwijfeld mis
niet vandaag, maar gisteren
jammer van die tijd
morgen…
maar wanneer?
© G.J. Sterenborg (07-11-2004)
:-(