wij
wij zij vrienden al een hele tijd
het is vervelend tot mij spijt
ik hou van je niet alleen als vrienden goeie of beste vrienden
ik ben verliefd
verliefd op jou de gene waar ik ook zomaar heel veel van hou
waarom jij?
ik vertelde je het
je wist het maar toch kwam het voor jou onverwachts
ik deed je pijn want jij moest eerlijk zijn
door eerlijk te zijn deed je ook mij pijn
je hield en hou van mij maar toch
mog het niet zo zijn
ik en jij dat werd niet wij
zoals ik het wou
maar we bleven vrienden ondanks ik anders van je hou