verdriet.
verdriet van binnen.
verdriet overal
verdriet verspreidt zich,
over mijn hele lichaam.
elke dag een paar keer.
dan pak ik het weer.
weer het mesje.
weer snijden.
hoe kwam het ook al weer??
oja,
door die eikel,
wat hij me aandeed,
zal ik nooit vergeten,
kan ik nooit vergeten.
als ik hem nog 1 keer zie,
vermoord ik hem
niet dat ik daarvoor het lef heb,
maar ik wil het wel,